• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Modelabel Terre Bleue wint Belgian Fashion Award 2018

Modelabel Terre Bleue wint Belgian Fashion Award 2018

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Terre Bleue, het Belgische kledinglabel dat vorig jaar zijn vijftienjarige bestaan vierde, nam gisteren op de tweede editie van de Belgian Fashion Awards de prijs van ‘Fashion Brand of the Year’ in ontvangst. Dit maakt de organisatie van het event bekend. Terre Bleue liet met het winnen van de publieksprijs negentien andere Belgische kledingmerken achter zich.

”Het is een erkenning voor het hele team dat iedere dag hard werkt aan ons modemerk, én het bewijs dat we kunnen rekenen op een heleboel trouwe fans”, benadrukt Liesbeth de Keyser, Marketing Manager van Terre Bleue in het persbericht. “Wij zijn als modehuis doordrongen van wat onze klanten doen, verlangen en graag dragen. Dit vormt dan ook de belangrijkste inspiratiebron en richtlijn bij onze ontwerpen. Dat onze fans hun stem laten gelden, is voor ons het mooiste compliment en dé drijfveer om seizoen na seizoen het beste van onszelf te geven.” Dirk Perquy, CEO van Terre Bleue voegt daar in het bericht aan toe: “Deze award beschouwen we als een ode aan onze fans. Ik wil hen heel erg bedanken voor de steun. Wij zijn trots en dankbaar dat we hen iedere dag mogen inspireren met onze collecties.”

Over de Belgian Fashion Awards

De Belgian Fashion Awards werd vorig jaar voor het eerst in het leven geroepen door Flanders DC, Weekend Knack en MAD Brussels en reikt prijzen uit aan ‘jong talent en gevestigde waarden uit de Belgische modewereld’. De Belgian Fashion Awards worden in zeven verschillende categorieën uitgereikt waaronder ‘Designer of the year’, ‘Most promising graduate’, ‘Emerging talent of the year’ en ‘Fashion Brand of the Year’.

Over Terre Bleue

Het Belgische dames- en herenmodemerk Terre Bleue bestaat sinds 2002. Het merk opende zijn eerste boetiek in 2004. Het modebedrijf telt vandaag de dag 17 Terre Bleue winkels en het heeft meer dan 250 multimerkenwinkels die het merk verdelen. Aan het roer van het bedrijf staat CEO Dirk Perquy, de derde generatie in het familiebedrijf Duror dat al sinds 1938 bestaat en waar Terre Bleue deel van uitmaakt.

Beeld: Terre Bleue

Belgian Fashion Awards 2018
Dirk Perquy
Terre Bleue