• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Modefabriek 9 & 10 februari 2003 breidt flink uit

Modefabriek 9 & 10 februari 2003 breidt flink uit

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Record aantal deelnemers op de Modefabriek Deze winter kent de Modefabriek een recordaantal deelnemers. Nog nooit was de Modefabriek zo groot als deze wintereditie. Het aantal labels is inmiddels opgelopen tot 220 waarmee de nog steeds niet aflatende groei van de Modefabriek een feit is. Zo zullen onder andere nieuw zijn; Filippa K., W<, Closed, fred perry, guess, no.l.ita, transit-par such, analik en spijkers & spijkers. Dit recordaantal met kwaliteitslabels is zeker ook voor onze buitenlandse gast een interessante concentratie van eigentijdse mode, waardoor de Modefabriek een groot aantal bezoekers van over de grens verwacht. De Modefabriek zal overigens weer plaats vinden op de fraaie locatie van het voormalige Fokker terrein waar de nieuwe wintercollecties voor 2003/2004 te bewonderen zijn. Er zijn dit keer drie hallen waarin alle deelnemers zijn te vinden.

Modefabriek Magazine#1 De Modefabriek heeft een prachtig tijdschrift gemaakt dat geheel gewijd is aan de komende beurseditie onder de titel Modefabriek Magazine#1. Achtergrondinformatie over alle speciale activiteiten, maar ook de plattegronden van de beurshallen, een overzicht van alle deelnemers en speciaal voor dit magazine gemaakte beeldreportages zijn in dit nieuwe blad te vinden. Het 32 pagina tellende full colour magazine komt eind januari uit en zal worden uitgereikt aan alle bezoekers.

De extra's Er valt deze keer veel extra's te beleven. Voor wie twee fantastische documentaires heeft gemist tijdens het IDFA in Amsterdam biedt de Modefabriek de gelegenheid deze alsnog te bekijken in een speciaal hiervoor ingerichte 'filmfabriek'. De documentaires 'Superpoes' (over Mathilde Willink) en 'Het stoffelijk geheugen' (een film over de emotionele waarden van kleding) zullen als video's non stop worden vertoond. Verder is er speciaal voor deze editie een samenwerkingsverband geïnitieerd tussen twee kunstacademies. In opdracht van de Modefabriek hebben modestudenten van de academie uit Maastricht diverse outfits ontworpen. Studenten van de st. Joost academie uit Breda van de afdeling ruimtelijke communicatie hebben een ontwerp gemaakt waarbinnen de acht outfits zullen worden geëxposeerd. Nog meer jong talent is er te vinden in een aantal kleinere stands die bevolkt worden door Nederlandse designers waaronder Analik, Spijkers en Spijkers en Rianne Caminada en Audrey Salomon. In het Modefabriek's magazine is een fotoreportage te zien die fotografen van het fotografieagentschap Galahad maakten samen met de ontwerpers van deze jonge labels. Een aantal van deze unieke foto's zijn overigens te koop op de Modefabriek. Waar en in welke setting deze prints maar ook andere bijzondere kunstartikelen te koop zijn kunt u lezen in het magazine. Het tijdschrift MAN verzorgt dit keer een diapresentatie met een overzicht van de onlangs gehouden pret-a-porter shows in Parijs met de nieuwe wintercollecties. De presentatie is te zien in de 'filmfabriek'. De spectaculaire groei van de Modefabriek maakt dat er tijd en ruimte is voor een beurs met veel interessante activiteiten temidden van veel eigenzinnige modelabels. We hopen u dan ook wederom te verrassen op 9 en 10 februari aanstaande. Tot dan!

Openingstijden: 9.00-18.00 uur Kaarten: 5 euro Locatie:Voormalig vliegtuig hangar op het Fokker terrein Fokkerweg 300, 1438 AN oude Meer t 020 4421960/f 020-4421960 www.modefabriek.nl/e-mail: mf@modefabriek.nl

website: www.modefabriek.nl

mf
Modefabriek