Modebranche tech meetups bij FashionUnited

Nieuwe ontmoetingsplaats voor webtechnologie discussies over de modebranche op Meetup.

Met 20 jaar online ervaring in het efficiënter en transparanter maken van de modebranche, streeft FashionUnited ernaar een samenwerkingsomgeving te creëren en de branche meer vorm te helpen geven door technische oplossingen te bespreken met gelijkgestemde professionals.

Webontwikkelaars, programmeurs, webondernemers, UX/UI-ontwerpers, consultants voor bedrijfsinnovatie of online marketing specialisten - iedereen die geïnteresseerd is in technologische uitdagingen op het web en kansen in de mode is welkom bij FashionUnited Tech Talks - driemaandelijkse meetups op het FashionUnited HQ, met onderwerpen als GraphQL, AI, Machine Learning en meer.

De sessies worden buiten werktijden georganiseerd en gaan over verschillende technische onderwerpen en zijn inclusief demo's, hapjes en netwerkborrel.

Wil je praten over technologie in de mode? Word lid van de meetup groep om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen. Geïnteresseerd in spreken? E-mail marketing@fashionunited.com met het onderwerp dat u wilt delen met professionals in de modebranche.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN