Miracles lanceert eerste moeder-dochterkledingcollectie

Miracles, het accessoire- en sieradenmerk van voormalig Miss België Annelien Coorevits, breidt uit. De ondernemer lanceert voor de zomer van 2018 een kledingcollectie die voor zowel moeders als dochters geschikt is.

Miracles lanceert eerste moeder-dochterkledingcollectie

De mama-dochterkledingcollectie draagt de naam Loved. Volgens Coorevits is de collectie ‘geschikt voor alle draagmoment, van casual voor overdag tot aan jurken voor communie of het lentefeest’. “Eigenlijk was de kledinglijn een logisch vervolg op de juwelen- en accessoirecollectie en sluimerde het idee al een tijdje,” zegt Annelien Coorevits in het persbericht. “Toen het bedrijf achter de kindercollectie Red&Blu ons contacteerde om een kindercollectie te maken, vielen de stukken van de puzzel in elkaar. Voor ons was het wel belangrijk dat het niet alleen een kindercollectie werd. We wilden ook een volwaardige damescollectie als logisch vervolg op de Miracles moeder-dochteraccessoirecollectie. In het gewone leven ben ik het ook gewoon om mijn outfits te matchen met deze van Elena (haar dochter red.), ik vind het leuk als er een link is. De creatie van deze collectie voelde dus heel natuurlijk aan."

Annelien Coorevits en haar dochtertje Elena zijn het gezicht van collectie. Eerder poseerden zij al samen voor de accessoirecollectie van het merk.

Miracles lanceert eerste moeder-dochterkledingcollectie

Over Miracles

Miracles by Annelien Coorevits is een samenwerking tussen Annelien Coorevits en broer en zus Wim en Hilde de Valck. Het accessoiremerk werd in 2016 gelanceerd met als doel betaalbare kwalitatieve juwelen, juwelendoosjes, sjaals en geurkaarsen op de markt te brengen. Annelien Coorevits is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de ontwerpen van de collectie, Hilde de Valck zoekt de juiste productiepartners en Wim neemt de PR en coördinatie voor zijn rekening. Het bedrijf is gevestigd in een eeuwenoude boerderij aan de groene rand van Brussel. Miracles wordt via de webshop en in 87 multi-brandwinkels in de Benelux verkocht.

Miracles lanceert eerste moeder-dochterkledingcollectie

Beeldcredit: Loved-collectie via Miracles

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN