• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Met subsidies beter opleiden

Met subsidies beter opleiden

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kennis- en kundevermeerdering leiden tot betere prestaties. Alleen is vaak de vraag wie het beste welke cursus of opleiding kan volgen. En welk subsidiepotje daarvoor het beste kan worden aangeboord. Wie de weg kent in subsidieland kan tot twee keer 50% korting krijgen.

De kans op betere prestaties is groter als opleiden gestructureerd of vanuit een bedrijfsopleidingsplan gebeurt. In de modebranche met een gevarieerd scala aan unieke functies zijn goed en vakkundig opgeleide medewerkers onmisbare pijlers onder de organisatie, meent het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Confectie-industrie (OOC-fonds). De naam van de workshop luidt 'Watmakenwijervan?', als variant van de lopende OOC-fondscampagne 'Watmaakjijervan?' Deze breed ingezette publiciteitscampagne richt zich op twee belangrijke doelgroepen: de huidige werknemers in de branche én jongeren die zich oriënteren op hun toekomst.

De workshops zijn binnenkort op drie verschillende locaties in Nederland. Deelnemers leren hoe zij hun medewerkers vakbekwaam kunnen (laten) opleiden. De organisatie van de workshops is in handen van het OOC-fonds en IMK-opleidingen. De workshops bestaan uit twee bijeenkomsten en worden gegeven in Deventer (29/9 en 13/10), Eindhoven (6 en 20/10)en Utrecht (3 en 17/11).

opleiding
School
subsidies