• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Merken Fred & Ginger en GINGER samengevoegd

Merken Fred & Ginger en GINGER samengevoegd

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De collectie van Fred & Ginger en GINGER worden samengevoegd tot één geheel, melden de merken in een persbericht. Beiden zijn onderdeel van de FNG Groep en zullen verder gaan als Fred + Ginger.

Met het samenvoegen van de twee merken, het dames- en kindermodemerk die door hetzelfde team worden ontworpen, wordt ook een nieuw tijdperk ingeluid, aldus het persbericht. “Het resultaat is een innovatief, gloednieuw online én offline winkelconcept waarbij beide concepten worden gecombineerd.”

“De + staat voor meer, meer merken, meer aanbod, meer verhalen,” aldus het merk. Zo zijn bijvoorbeeld in de winkels in Nieuwpoort en Dendermonde van Fred + Ginger nieuwe merken te vinden in het assortiment zoals Hilde & Co, Sticky Lemon en Gosoaky. In Antwerpen, Gent, Hasselt en Leuven wordt in de winkels van GINGER de collectie gecombineerd met items van merken Momoni en Pomandere.

Fred & Ginger is een merk met eigenzinnige combinaties. Het merk beschrijft zich als “een vaste waarde voor kinderen die graag buiten de lijntjes kleuren.” Enkele jaren geleden kwam damesmerk GINGER voort uit het team achter Fred & Ginger. Het modemerk staat voor eigenzinnigheid, fantasie, optimisme en creativiteit.

Beeld: Fred & Ginger

FNG
Fred&Ginger
Ginger