• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • McGregor kiest Cobra Fashion van Centric

McGregor kiest Cobra Fashion van Centric

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Hoewel twee weken geleden aangekondigd werd dat Centric Holding haar slagkracht in de retailmarkt heeft versterkt door de overname van activiteiten en personeel van Twice Retail, thans is de eerste order een feit.

McGregor Fashion Group uit Driebergen heeft gekozen voor het merchandise management systeem Cobra Fashion van Centric Retail Solutions te Maarn om daarmee haar filialen in Nederland en België aan te sturen. Tevens is er voor een forse uitbreiding van het aantal POS systemen van BK Vision International besloten om daarmee alle Belgische filialen en een aantal nieuw te openen McGregor shops in Frankrijk uit te rusten.

In de filialen van McGregor wordt de Point-of-Sale applicatie DynaVision van BK Vision International gevoerd, die naadloos zal worden geïntegreerd met Cobra Fashion op het hoofdkantoor. Met deze stap haalt McGregor de meest moderne en sluitende IT-oplossing in huis om expansie van haar retailactiviteten in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland te ondersteunen.

De belangrijkste redenen voor McGregor om te kiezen voor Cobra Fashion en de uitbreiding van de POS systemen van BK Vision International zijn de bewezen systemen en de ervaring van de architecten daarachter. Daarnaast is de backup van het financieel uitermate solide Centric Holding een belangrijke motivatie geweest om met overtuiging voor genoemde systemen te kiezen.

McGregor Fashion Group, opgericht in 1993, is een Europees modehuis dat zich richt op het ontwerpen, inkopen, marketen, distribueren en verkopen van heren, dames en junior merkkleding in het hogere marktsegment. McGregor en Gaastra zijn de belangrijkste merken van de groep.

Centric
McGregor