• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Mayerline gaat samenwerking aan met knitwear ontwerper Ellen Kegels

Mayerline gaat samenwerking aan met knitwear ontwerper Ellen Kegels

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Mayerline

Belgische modemerk Mayerline is voor het eerst een samenwerking aangegaan. Het merk heeft gekozen voor ontwerper Ellen Kegels van het merk LN Knits, zo blijkt uit een persbericht. De twee worden naar eigen zeggen getypeerd door de termen ‘sober, chic en empowerment’.

De collectie bevat zes items in diverse kleuren. De prijzen liggen tussen de 69 en 379 euro. Alle stukken zijn handgemaakt in Peru. “Samen met Mayerline heb ik stukken ontwikkeld voor een klassedame. Tijdloos breiwerk dat mooi combineert met de modecollecties van Mayerline zelf”, aldus Kegels in het persbericht. “Het zijn basisstuks die zowel gekleed als casual gedragen kunnen worden. Erg fijn om te zien hoe twee Belgische modemerken zo harmonieus samen een collectie kunnen ontwikkelen.” De collectie is vanaf 6 september in geselecteerde Mayerline-winkels en online verkrijgbaar.

Mayerline is in de jaren vijftig van de vorige eeuw opgericht in Brussel. Het merk telt inmiddels 44 eigen winkels en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten werd in 2013 door Claes Retail Group, het moederbedrijf van JBC, overgenomen.

Lees meer over Mayerline op de merkpagina: fashionunited.com/companies/mayerline

Ellen Kegels
LN Knits
Mayerline