Italiaans modehuis Max Mara gaat bruidsjurken toevoegen aan het aanbod. De collectie zal uit ongeveer 20 tot 30 stijlen bestaan in een palet van drie kleuren: wit, ivoor en zacht roze. Aanvullend zullen ook stola's, sluiers, bijoux en schoenen worden geïntroduceerd. Stijlen in de eerste collectie zijn een empire-lijn, een halterneck en een lang, recht model in chiffon, taft en satijnen duchesse. Prijzen variëren van €600 tot €1.500.

Hetzelfde team dat de cocktail- en avondjurken ontwerpt, heeft ook de bruidcollectie ontworpen. Deze zal vanaf deze maand in ongeveer 50 Max Mara boetieks en een select aantal multi-brands winkels in Italië, Frankrijk, Duitsland en Griekenland verkrijgbaar zijn. Als deze test een succes is, zal Max Mara de collectie wereldwijd uitrollen.

”We geven gehoor aan een specifieke vraag van onze klanten,” zei een woordvoerder over de beslissing van het modehuis bruidsjurken te introduceren. Het bedrijf is er trots op dat het een aanbod heeft voor iedere gelegenheid. ”Het ontbrak alleen nog aan bruidskleding.”

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN