LVMH zet vierde editie van 'open dagen' grootser op

LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE organiseert van 12 tot en met 14 oktober een vierde editie van Les Journées Particulières. Dit heeft de modegroep op zijn website aangekondigd. Tijdens deze dagen stelt de luxegroep diens huizen open voor het publiek. In totaal zijn 55 huizen van de modegroep verspreid over 76 locaties in 13 landen te bezoeken.

Aan de tweejaarlijkse editie van de ‘open dagen’ zijn dit jaar vier landen toegevoegd; VS, Argentinië, Australië en Nieuw-Zeeland. Tijdens Les Journées Particulières worden er rondleidingen en interactieve presentaties gegegeven in de ‘LVMH Maisons’. Volgens de luxegroep kunnen bezoekers op deze manier kennis kan maken met de rijke geschiedenis van de huizen en met de mensen die met ‘passie en toewijding’ de producten maken. De vorige edities in 2011, 2013 en 2016 trokken meer dan honderdduizend bezoekers.

"Les Journées Particulières is een uniek evenement waarbij het grote publiek kennis maakt met de passie van onze vakmensen en hun creativiteit en vakmanschap," aldus Bernard Arnault, CEO van LVMH in het persbericht op de website.

Naast de iconische modehuizen waaronder Dior, Fendi en Louis Vuitton zijn ook de wijn- en parfumhuizen en horloge- en sieradenateliers van de luxegroep te bezichtigen.

Vanaf 24 september is het mogelijk je via de website voor het evenement te registreren. De bezoeker ontvangt dan een pas. Het is echter niet verplicht je aan te melden. De locaties zijn ook zonder registratie te bezoeken.

Beeld: LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN