Love Stories werkt samen met het Franse modemerk Polder

Love Stories heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het Nederlandse lingeriemerk de handen met het Franse merk Polder ineengeslagen. Samen brengen de twee cadeaus voor de feestdagen op de markt.

Polder werd in 2001 opgericht door twee Nederlandse zussen wonend in Parijs, Natalie Vodegel en Madelon Lanteri-Laura. Het duo brengt 'minimalistische essentials met een bohemian randje', aldus het Love Stories x Polder persbericht. De winkel van Polder is in de Franse hoofstad te vinden aan de Rue des Quatre-vents. Het merk wordt ook verkocht bij retailers in veertien landen. In Nederland is het label onder andere te koop bij OU in Amsterdam, Van Dijk in Rotterdam en Zolamanola in Utrecht.

Nieuwe samenwerking Love Stories aangenkondigd

De capsulecollectie telt drie ontwerpen: een slip met strikken, een schakelarmband met stenen bedels en glittersokken. De slip kost 50 euro, de armband 70 euro en de sokken 35 euro. Love Stories X Polder is vanaf 20 november verkrijgbaar bij alle Love Stories boetieks, de Polder winkel en via online shops van beide merken.

Love Stories werkt regelmatig samen, zo gingen de Amsterdamse winkel Archive Store en Mick Keus van het gelijknamige jeanslabel Polder voor. De capsule collectie voor modeketen H&M, de meest recente samenwerking van het lingeriemerk, verkocht binnen een dag uit.

Het soft bra lingeriemerk van Marloes Hoedemand dat werd opgericht in 2013, is flink gegroeid. Love Stories heeft achttien boetieks in grote steden zoals Amsterdam, Antwerpen en Parijs en Syndey (Australië) en meer dan zeshonderd verkooppunten wereldwijd. De collectie werd door de jaren heen uitgebreid met badmode, sportmode, pyjama's, bruidslingerie en de luxelijn Cirque de la Nuit.

Foto’s: Love Stories x Polder

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN