• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Love Stories lanceert samen met Archive Store een mini-kindercollectie

Love Stories lanceert samen met Archive Store een mini-kindercollectie

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Amsterdamse lingeriemerk Love Stories lanceert samen met Archive Store, een lifestyle-winkel in Amsterdam, een capsule collectie voor kinderen. Dat maakt het merk via een persbericht bekend.

Oprichter Marloes Hoedeman van Love Stories, het lingeriemerk dat bekend staat vanwege zijn eclectische prints en patronen en comfortabele ondergoed, zegt in het persbericht dat ze al sinds het starten van haar onderneming een wens heeft om ook een collectie voor kinderen te ontwerpen. Sinds zij zelf moeder is, komt zij veel in Archive Store, de Amsterdamse lifestylewinkel die onder andere nieuwe en tweedehands kinderspullen verkoopt.

Uit dit contact ontstond de eerste samenwerking tussen Love Stories en Archive Store. Het resultaat is een capsule collectie bestaande uit drie verschillende zwembroekjes voor baby’s en meisjes tot acht jaar.

De capsule collectie is vanaf april in alle Love Stories-winkels wereldwijd en in de Archive Store in Amsterdam te koop. Daarnaast wordt de mini-collectie online aangeboden via de websites van de winkels en zal de collectie in geselecteerde winkels komen te liggen.

De prijs van een zwembroekje is 35 euro.

Beeld: Love Stories x Archive Store

Archive Stor
Love Stories