LaRedoute.be wint BeCommerce Overall Award

Webshop Laredoute.be is gisteren beloond met een BeCommerce Overall Award. Zij lieten 134 andere webshops die zich hadden ingeschreven achter zich. Het was de twaalfde keer dat de awards werden uitgereikt.

“De BeCommerce Overall Award, de prijs voor de beste webshop in alle categorieën, ging naar LaRedoute.be omwille van de volhardendheid, overlevingsdrang en succesvolle transformatie de voorbije twee jaar,” aldus Patricia Ceysens, voorzitter van BeCommerce. LaRedoute.be verkoopt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen maar heeft ook een aantal interieur-items. Tijdens de uitreiking werden 22 prijzen uitgereikt waaronder 8 door de jury. De andere prijswinnaars werden door consumenten uitgekozen.

BeCommerce is een Belgische vereniging van webwinkels. “De Becommerce Awards zijn vooral een erkenning van de bedrijven die uitblinken in hun online verkoopactiviteiten,” aldus Ceysens. “De dynamiek van de online handel in België, die zowel terug te vinden is in het ruime aanbod van producten en diensten, als in de ontwikkeling van nieuwe elektronische betaaloplossingen, bewijst dat het beste nog moet komen.”

Beeld: BeCommerce

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN