• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • La Gaviotta 25 jaar

La Gaviotta 25 jaar

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

La Gaviotta, het Belgische label dat faam verwierf door haar briewerk in diverse kleuren, viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. "25" staat deze lente dan ook centraal in de nieuwe collectie.

Modieuze elementen en accenten zijn nooit ver weg in de nieuwe collectie. De badge met lintjes oogt erg leuk en geeft aan de shirts en pulletjes een pittige "college-look".

Opvallend is dat de blouse de grote concurrent wordt van de T-shirt. Vooral de variaties op het klassieke model zijn geslaagd. Rushes en strepen breken het geheel en geven kleur en leven aan de kledingstukken.

Het kleurenpalet is actueel. Poederroze en pastelblauw zijn uitgewerkt in geraffineerd breiwerk en zorgen voor een romantische touch. Toch blijven marine, beige en diep rood dominant aanwezig. Dit wordt vooral bewezen bij de mannencollectie.

"La Gaviotta jongens" komen recht van de campus. De sterke badges en prints op polo's, pull's en cardigans ogen erg Engels. Attractief en karaktervol!

Broeken op kuitlengte in gewassen katoen zullen het de bermuda niet makkelijk maken. Een vlotte jongescollectie is het resultaat.

De "La Gaviotta look" zweeft dit seizoen tussen sports- en countrywear. De leuze is: voel je op elk moment goed in je kleding; je kleden in La Gaviotta is fun!

La Gaviotta