• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kristin Schrot wordt gezicht van kledingmerk Vittor Kahn

Kristin Schrot wordt gezicht van kledingmerk Vittor Kahn

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Elite model Kristin Schrot wordt het gezicht van het nieuwe kledingmerk Vittor Kahn. Dit merk uit New York zal in begin 2005 op de Nederlandse markt worden gelanceerd. Voor de promotie hiervan staat er op korte termijn een fotoshoot met Kristin gepland.

Kristin Schrot, 20 jaar, geboren in Thüringen (Duitsland) en sinds 3 jaar wonend in Amsterdam werkt al sinds het Millenium als fulltime model bij Elite Model Management. In heel Europa wordt ze vertegenwoordigd. Het hoofdmanagement is in Amsterdam gevestigd. Voor diverse merken heeft ze opdrachten gedaan, shows gelopen en een aantal covers van bladen gesierd waaronder Elle Magazine.

Kristin wordt het gezicht van Vittor Kahn. Dit nieuwe kledingmerk uit New York zal begin 2005 op de Nederlandse markt worden gelanceerd en heeft allereerst Kristin gekozen omdat zij erg naturel is en goed bij de uitstraling van het merk past. Als tweede is Kristin erg interessant omdat zij naast het modellenwerk ook dj en producer is. Ze is een van de snelst stijgende vrouwelijke dj's die met een groot gevoel voor timing van haar platenkeus een knallend feest weet te maken. Ze is resident dj van de Motion feesten in Hotel Arena. Ook heeft ze al haar eigen tour gedaan in Aruba en Curaçao. In januari 2005 zal haar eerste release worden uitgebracht.

Kristin Schrot
Vittor Kahn