Kleinkind Diane von Furstenberg presenteert capsule collectie TVF

It runs in the family. Talita von Furstenberg heeft voor het merk van haar grootmoeder, Diane von Furstenberg, een capsule collectie ontworpen. TVF zal verkocht worden bij de DVF winkels, zo meldt het merk in een persbericht.

De capsule collectie met naam ‘TVF for DVF’ bevat 23 items en is ontworpen door het 20-jarige kleinkind van Diane von Furstenberg die bekend werd met de iconische wikkeljurk. “Ik heb altijd een verbinding gevoeld met mode dankzij mijn familie maar mijn liefde voor mode is ook iets van binnenuit. Ik heb het gevoel alsof ik bestemd ben om dit te doen,” aldus de Von Furstenberg-telg in het persbericht.

De collectie heeft een zacht kleurenpalet en heeft een romantische gevoel door bijvoorbeeld gelaagde jurken. De prints in de collectie zijn geïnspireerd door de natuur wat terug komt in bijvoorbeeld een klassieke bloemenprint of juist de referentie naar een golfbeweging. Vanaf 24 april zijn de items te koop in geselecteerde winkels wereldwijd, onder andere de DVF-winkel in Brussel zal de capsule collectie verkopen. Prijzen liggen tussen de 267 en 319 euro.

“Talita is altijd al duidelijk geweest dat ze in mijn voetsporen wil treden maar ze is haar eigen persoon met haar eigen stijl,” aldus Diane von Furstenberg in het persbericht. “Het is een plezier om haar alles te leren wat ik weet omdat zij meer discipline heeft dan dat ik heb.”

Kleinkind Diane von Furstenberg presenteert capsule collectie TVFKleinkind Diane von Furstenberg presenteert capsule collectie TVFKleinkind Diane von Furstenberg presenteert capsule collectie TVFKleinkind Diane von Furstenberg presenteert capsule collectie TVFKleinkind Diane von Furstenberg presenteert capsule collectie TVFKleinkind Diane von Furstenberg presenteert capsule collectie TVF

Beeld: Diane von Furstenberg

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN