• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kim ontwerpt voor Bagsac

Kim ontwerpt voor Bagsac

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Hollands next topmodel Kim Feenstra krijgt haar eigen tassenlijn. Begin februari presenteert ze eigenhandig de lijn 'Key 2 Inspire Me' (KIM) by Bagsac. De tassenlijn is onderdeel van de Bagsac wintercollectie 2008/2009.

Het model ontwierp de lijn in samenwerking met een styliste van Bagsac. ”Het ontwerpen van een tas is veel lastiger dan ik in eerste instantie dacht," aldus het model dat met 'Key 2 Inspire Me' een statement wil maken: ”De sleutel is het symbool voor verandering," legt Feenstra uit. "Ik put er inspiratie uit. Iedereen bezit de sleutel tot een gelukkig en succesvol leven. Veel mensen realiseren zich alleen niet dat ze verantwoordelijk zijn voor hun eigen geluk.”

De tassenlijn bestaat uit drie verschillende series en in totaal tien modellen, variërend van een partyserie tot exclusievere en zakelijker modellen, waaronder een tas met een laptopcompartiment. 'Kim by Bagsac' is bedoeld voor jonge en ambitieuze vrouwen en zal vanaf augustus 2008 in de winkels te koop zijn. De tassen zijn in beperkte oplage verkrijgbaar. De prijzen variëren tussen 39,95 en 79,95 euro.

Het merk koos Feenstra enerzijds uit vanwege haar 'luxueuze glamouruitstraling', wat volgens het merk goed past bij de uitstraling van Bagsac zelf en anderzijds omdat het model uit Groningen komt. Bagsac is een tassenmerk van Dutchbag B.V, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Tynaarlo, dat ook in het noorden van Nederland ligt. Het bedrijf doet in Europa met meer dan veertig landen zaken.

Bagsac