• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kim Kardashian verandert naam nieuwe shapewear merk na ophef

Kim Kardashian verandert naam nieuwe shapewear merk na ophef

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Vorige week kondigde Kim Kardashian aan dat ze een shapewear merk met de naam Kimono lanceert. Het nieuws ging de wereld over en kon rekenenen op kritische geluiden, zeker uit Japan. De burgemeester van Kyoto schreef haar dan ook een open brief over het gebruik van de term die een traditioneel Japans kledingstuk omschrijft. Kardashian meldt nu via Twitter dat ze de naam van haar merk zal veranderen.

“Het zijn van mijn eigen baas en een ondernemer zijn altijd uitdagingen geweest in mijn leven met een grote beloning. Wat het mogelijk heeft gemaakt na jaren is de directe lijn van communicatie met mijn fans en het publiek. Ik luister, leer en groei altijd - Ik waardeer de diverse perspectieven en passie die mensen me brengen. Toen ik de naam van mijn shapewear merk aankondigde, deed ik dit met de beste intenties. Mijn merken en producten worden altijd ontwikkeld met inclusiviteit en diversiteit aan de basis en na zorgvuldig overleg zal ik mijn solutionwear merk met een nieuwe naam lanceren,” aldus Kim Kardashian op haar twitter-account. Ze meldt snel meer te laten weten.

Het merk van de beroemdheid zal de maten xxs tot en met 4xl bieden en de ontwerpen worden ook in diverse huidskleuren geproduceerd.

Beeld: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Kim Kardashian
Kimono
Shapewear