Kijken: Stella McCartney introduceert bruidscollectie

De tweede bruidsjurk van Meghan Markle, gemaakt door Stella McCartney, kreeg wereldwijd lovende woorden. De Britse ontwerper lanceert nu voor het eerst een bruidscollectie zo is te zien op de website van het merk.

“Het is iets waar ik gepassioneerd over ben en het ligt dicht bij mijn hart,” aldus McCartney op de website. “Ik denk dat in deze tijd een trouwdag iets heel anders is dan hoe het traditioneel gezien wordt en ik denk dat het modehuis Stella McCartney iets eenvoudigs kan brengen.”

De collectie, genaamd ‘Made with love’ bevat 17 stukken waaronder jurken maar ook een jumpsuit en een pak. Met de collectie richt het merk zich op de moderne vrouw, aldus de website. “Een nieuw perspectief op het traditionele dat eenvoudig, zelfverzekerd en van nature sexy is, gemaakt met de kenmerkende Stella houding. Een jurk die veel weg heeft van de bruidsjurk van Meghan Markle is ook opgenomen in de collectie.

Zoals de andere lijnen van Stella McCartney, is ook deze met een duurzame ethos ontworpen waar McCartney bekend om staat. Onder andere duurzaam viscose en vernieuwde couture stoffen zijn gebruikt. Alle jurken zijn in Italië gemaakt. De prijs van de collectie is nog niet bekend.

Kijken: Stella McCartney introduceert bruidscollectieKijken: Stella McCartney introduceert bruidscollectieKijken: Stella McCartney introduceert bruidscollectieKijken: Stella McCartney introduceert bruidscollectie

Beeld: Stella McCartney website

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN