Kijken: Lagerfeld toont Chanel's Métier d’Art in geboortestad Hamburg

Karl Lagerfeld staat bekend om zijn extravagante showdecors en locaties. Voor de laatste Métier d’Art show van Chanel koos hij voor zijn geboortestad Hamburg.

Als decor van de show waarin alle kunsten van de Chanel ateliers en producenten worden getoond, koos Lagerfeld de Elbphilharmonie, een concerthal in Hamburg. Modellen liepen rond onder begeleiding van een live orkest in een collectie die geïnspireerd was door de historie van Hamburg als havenstad. Onder andere grove visserstruien en vissershoedjes met juwelen waren te zien in de collectie.

Lagerfeld had zijn zinnen gezet op een show in de Elbphilharmonie sinds het moment dat hij het imposante pand zag, aldus Lagerfeld tegenover de pers. “Berlijn is niet ideaal voor Chanel, en ik blijf ondanks alles toch een Hamburger.”

Bekijk enkele looks van de show hieronder.

Kijken: Lagerfeld toont Chanel's Métier d’Art in geboortestad HamburgKijken: Lagerfeld toont Chanel's Métier d’Art in geboortestad HamburgKijken: Lagerfeld toont Chanel's Métier d’Art in geboortestad HamburgKijken: Lagerfeld toont Chanel's Métier d’Art in geboortestad HamburgKijken: Lagerfeld toont Chanel's Métier d’Art in geboortestad Hamburg

Bekijk ook de Métiers d'Art show van vorig jaar: In Beeld: Chanel Métiers d'Art show in Ritz Hotel Parijs

Beeld: Catwalkpictures

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN