• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kijken: H&M Studio x Colette

Kijken: H&M Studio x Colette

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

H&M heeft de handen ineen geslagen met Franse concept-store Colette. De Zweedse retailer heeft samen met de winkel een exclusieve capsule collectie voor hun Studio-lijn ontworpen. Eveneens zal een deel van de autumn/winter 2017-18 collectie van H&M tijdelijk beschikbaar zijn in Colette.

“We hebben nagedacht over wat een moderne vrouw nodig heeft in haar kledingkast - goede outerwear, vrouwelijke jurken, flatterende truien en statement accessoires. Voor de H&M Studio & Colette collectie hebben we niet alleen contrasterende stoffen gebruikt in een kledingstuk, maar hebben we ook meer kleurcontrast toegepast waardoor een grafische structuur en een nieuwe stoutmoedige houding ontstaat,” aldus Pernilla Wohlfart, creatief directeur van H&M.

De capsule collectie bevat negen items waaronder verschillende jurken met korte en lange mouwen, een shirt, een trui en een parka. De overheersende kleuren in de collectie zijn blauw, wit en zwart. De prijzen liggen tussen de 30 en 200 euro.

De items uit de capsule collectie zijn exclusief verkrijgbaar bij de Colette-winkel en website gedurende twee weken vanaf 21 augustus.

Bekijk de items alvast hier:

Beeld: H&M

Colette
H&M
H&M Studio