Kijken: de eerste collectie van Gigi Hadid in samenwerking met Reebok

Reebok is niet vies van een samenwerking en nu wordt er weer een nieuwe in het rijtje toegevoegd. Reebok heeft de eerste collectie in samenwerking met model Gigi Hadid gelanceerd.

De Reebok x Gigi Hadid collectie is geïnspireerd door Hadid’s liefde voor volleyball en bevat felgekleurde strepen en color-blocking. Ook de nieuwe Reebok Aztrek Double sneaker heeft een plek gekregen in de collectie. Prijzen beginnen bij 34,95 euro voor een T-shirt en gaan tot de 129,95 euro voor de Aztrek Double x Gigi Hadid sneaker.

“Reebok houdt van me vanwege de manier waarop ik mijn zelfvertrouwen heb gekregen toen ik opgroeide, door een atleet te zijn. Ik wist dat ik het verhaal [van de collectie, red] wilde focussen op de manier hoe het mij heeft gevormd tot wie ik ben en hoe ik een sterke werkethiek en motivatie heb gekregen om te zijn waar ik nu ben. En de schoenen uit de collectie weerspiegelen het verhaal van mijn leven, een atleet die de mode in is gegaan,” aldus Hadid in het persbericht.

Kijken: de eerste collectie van Gigi Hadid in samenwerking met ReebokKijken: de eerste collectie van Gigi Hadid in samenwerking met ReebokKijken: de eerste collectie van Gigi Hadid in samenwerking met ReebokKijken: de eerste collectie van Gigi Hadid in samenwerking met ReebokKijken: de eerste collectie van Gigi Hadid in samenwerking met Reebok

Beeld: Reebok

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN