• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kijken: collectie voor jonge tweelingen

Kijken: collectie voor jonge tweelingen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Jonge tweelingen worden vaak door hun ouders in matchende kleding gestoken, of zelfs dezelfde items. Sweetest Design heeft nu een tweeling collectie ontworpen met setjes die op elkaar aansluiten.

In de collectie zitten verschillende shirts en rompers, maar ook shirts voor de ouders. De kleding voor de kinderen vult elkaar aan door teksten zoals ‘double’ op het ene shirt en ‘trouble’ op het andere shirt. Op de shirts voor de ouders staan teksten zoals ‘I had twins before Beyoncé made them cool’.

“Het viel me op dat er weinig matchende kleding was voor baby’s,” aldus ontwerpster Danique Leysner. “Je kunt hetzelfde kopen of kleuren die bij elkaar passen, maar er waren geen shirts of andere items die bij elkaar een leuke set vormen.”

Sweetest Design is een online lifestyle merk en wordt bij enkele zelfstandige retailers in Nederland en België verkocht. Het bedrijf verkoopt naast kleding ook accessoires. De prijzen van de rompers en shirts uit de tweeling collectie liggen tussen de 15 en 30 euro. Shirts voor de ouders worden verkocht voor 25 euro.

Bekijk een paar van de ontwerpen hier:

Beeld: Sweetest Design

tweelingen