Kijken: Adidas Originals by Olivia Oblanc capsulecollectie

Na Daniëlle Cathari heeft Adidas Originals opnieuw een opkomende ontwerper gestrikt. De in New York gevestigde Olivia Oblanc heeft een 15-delige collectie voor de Duitse sportgigant gemaakt. Dat nieuws kondigt Adidas aan op zijn website.

Oblanc, afgestudeerd aan de Parsons School of Design in New York, richtte haar gelijknamige label op in 2017. Het merk Oblanc brengt uniseks streetwear op de markt. Naast genderneutraliteit is duurzaamheid een belangrijke pijler: het merk 'recyclet en bewerkt om overproductie te voorkomen', zo is op de website te lezen.

In de samenwerkingscollectie zijn deze thema's terug te zien; er zijn (Adidas) Parlay's gerecyclede stoffen gebruikt, zo is in het nieuwsbericht te lezen. Ook is de capsulecollectie Adidas Originals by Olivia Oblanc uniseks.

Oblanc is eveneens trouw gebleven aan haar streetwear/workwear geïnspireerde stijl. De collectie bevat bijvoorbeeld een blauw doorgestikt trainingsjack en bijpassende trainingsbroek. Een geel gewatteerd jack en 'rugby shirt' zijn versierd met logo's en decoratieve riempjes.

Kijken: Adidas Originals by Olivia Oblanc capsulecollectieKijken: Adidas Originals by Olivia Oblanc capsulecollectieKijken: Adidas Originals by Olivia Oblanc capsulecollectieKijken: Adidas Originals by Olivia Oblanc capsulecollectieKijken: Adidas Originals by Olivia Oblanc capsulecollectieKijken: Adidas Originals by Olivia Oblanc capsulecollectieKijken: Adidas Originals by Olivia Oblanc capsulecollectieKijken: Adidas Originals by Olivia Oblanc capsulecollectie

De Adidas Originals by Olivia Oblanc collectie werd gelanceerd in Londen en is nu verkrijgbaar via de Adidas webshop, ook in Nederland. De capsulecollectie is eveneens te koop bij geselecteerde verkooppunten als Barney's, Dover Street Market, Kith, NAKED, Pam Pam, Selfdridges en YME.

Foto's: adidas Originals by Olivia Oblanc. Credit: Adidas.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN