• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kijken: Ace & Tate werkt samen met CMMN SWDN

Kijken: Ace & Tate werkt samen met CMMN SWDN

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Ace & Tate heeft de handen ineengeslagen met CMMN SWDN, een Zweeds mannenmodemerk. De twee merken hebben gewerkt aan een unisex zonnebrillen collectie. Het eerste deel van de collectie wordt gelanceerd op 26 april, zo melden beide merken in een persbericht.

“De collectie gaat terug naar de 90’s rave cultuur en toont een vernieuwde interesse in Sci-fi minimalisme die herleeft in de mode wereld,” aldus het persbericht. De modellen zijn dan ook vernoemd naar ‘Pris’ en ‘Neo’ karakters uit Bladerunner en The Matrix. De collectie, bestaande uit zes modellen, is een combinatie van CMMN SWDN’s interesse in urban jeugdcultuur en de minimalistische esthetiek van Ace & Tate, aldus het bericht. Een zonnebril kost 148 euro en de brillen zijn te koop bij acetate.com in Europa en de Verenigde Staten, geselecteerde Ace & Tate winkels en enkele retailers in Tokyo, Zweden, Parijs, Italië en de Verenigde Staten.

“De brillen zijn een verlenging van het thema in onze recente collectie van retro futurisme,” aldus CMMN SWDN in het bericht. “De dun geproportioneerde zonnebrillen hinten op sci-fi films van het verleden, maar ze zijn ontworpen voor nu.”

Bekijk de beelden alvast hieronder:

Beelden: Ace&Tate

ace&tate
CMMN SWDN