De kindermodebeurs Kid's Fashion Mode Enfantine verlaat de Kart Expo in Groot-Bijgaarden en verhuist naar het hart van Brussel. De juni-editie vindt plaats in de gebouwen van Tour & Taxis vlakbij het centrum van de stad. Dit voormalige goederenmagazijn en douanedepot zijn na een restauratie het toneel van een aantal grote manifestaties zoals de Brusselse Boekenbeurs en de Antiekbeurs. Ook bedrijven als Levi's, Nike, Armani en Microsoft gebruiken het voor hun evenementen.

"Los van zijn architecturale waarde heeft Tours & Taxis het voordeel dat het op een steenworp van de Grote Markt van Brussel en de trendy wijk van de Dansaertstraat ligt," meldt de organisatie. Tijdens de beurs vervoert een gratis pendeldienst de bezoekers en de exposanten tussen Tours & Taxis, de grote hotels van de stad, het HST-station Brussel-Zuid en de luchthaven Brussel Nationaal (Zaventem).

Kid's Fashion Mode Enfantine duurt dit seizoen twee dagen in plaats van drie en is op 25 en 26 juni aanstaande. Een aantal bekende merken heeft zich reeds aangemeld, zoals: Orchestra, TNT 15, Chevignon, Naf Naf, Marisol, Rags Industry, Girl & Boy Star en Lemmi Fashion. De beurs verwacht bovendien een nieuwe generatie jonge ontwerpers waarvan de definitieve lijst binnenkort zal worden meegedeeld.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN