• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • K-Swiss maakt kleine winstsprong

K-Swiss maakt kleine winstsprong

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Zwitserse sportschoenenbedrijf K-Swiss heeft een kleine winststijging in het derde kwartaal gerealiseerd, dankzij betere internationale omzet en de terugkoop van aandelen. De totale omzet voor het derde kwartaal nam met 0.6 procent toe naar $136.7 miljoen (€113.5 miljoen), vergeleken met $135.8 miljoen vorig jaar. De omzet in Zwitserland steeg met 6.7 procent naar $103.5 miljoen, terwijl de internationale omzet met 33.6 procent steeg naar $33.2 miljoen.

Voorzitter Steven Nichols zei: "De omzet voor het derde kwartaal was naar verwachting. De internationale markten presteerden beter dan de thuismarkt, en inkomsten stegen boven verwachting dankzij lagere kosten en een gunstige koerswisseling. De Classic categorie blijft de grootste en sterkste divisie van ons bedrijf bij uitstek. Daarvoor wordt in het vierde kwartaal een grote advertentiecampagne gemaakt, maar de Limited Edition modellen vergen meer moeite."

K-Swiss ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt athletisch schoeisel voor zware sport, fitness en casual wear onder het K-Swiss merk. Het bedrijf ontwerpt en produceert ook schoenen onder het Royal Elastics merk.

kswiss