• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • JBC gaat langdurige samenwerking aan met Kim van Oncen voor collectie

JBC gaat langdurige samenwerking aan met Kim van Oncen voor collectie

Door Caitlyn Terra

29 sep. 2021

Fashion

JBC x Kim van Oncen

Belgische modebedrijf JBC slaat de handen ineen met actrice en tv-presentator Kim van Oncen. De twee zijn een langdurige samenwerking aangegaan voor een speciale JBC-collectie, aldus het persbericht.

Van Oncen richt zich met de collectie die ze heeft ontworpen voor JBC op de verschillende momenten in het dagelijks leven van een jonge, drukke en modebewuste vrouw, aldus het persbericht. Zo varieert de collectie van een mini-jurk tot een puffer jas en homewear. Vanaf eind oktober ligt de collectie in de JBC-winkels en in de webshop van het bedrijf. Prijzen liggen tussen de 14,95 en 69,95 euro.

Van Oncen zal na deze najaarscollectie elk seizoen een eigen capsulecollectie ontwerpen voor JBC. “Tijdens het ontwerpen voelden zowel wij als Kim dadelijk aan dat er meer inzat dan een eenmalige collectie. Kim haar visie sluit naadloos aan bij hoe wij naar mode kijken: kwalitatief, tijdloos, maar ook trendy en authentiek. We geloven er rotsvast in dat we de komende jaren nog veel mooie stuks samen zullen ontwerpen,” aldus Katrien Vangrunderbeeck van JBC, in het bericht.

JBC x Kim van Oncen
JBC x Kim van Oncen