• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Jason Wu lanceert lingerie en bodywear

Jason Wu lanceert lingerie en bodywear

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Jason Wu stapt de ondermode in, zo meldt WWD. De ontwerper werkt samen met Real Underwear om een lijn van lingerie, ondergoed en loungewear te maken.

Voor vrouwen zal er lingerie, ondergoed en loungewear gemaakt worden, de mannen kunnen zich kleden in Jason Wu loungewear. De vrouwencollectie zal eerder het licht zien, met de lancering in het lente 2019 seizoen. De lijn zal bralette’s, bh’s, ondergoed, slips en bodysuits bevatten tussen de 30 en 150 dollar (25 en 130 euro). De mannenlijn lanceert een seizoen later, tijdens het herfst 2019 seizoen, aldus WWD.

“Lingerie is altijd een gigantische inspiratie geweest, jarenlang, het voelt daarom natuurlijk om uit te breiden naar de wereld van bodywear,” aldus Wu tegen WWD. “Ik ben verheugd om het DNA van Jason Wu te combineren met de kwaliteit en innovatie van Real Underwear om een mooie collectie te creëren.”

Het is niet de eerste keer dat Wu zich waagt aan ondermode. De ontwerper werkte in 2012 al samen met La Perla voor een collectie van ‘provocatieve lingerie’, aldus de media destijds.

bodywear
Jason Wu
Lingerie
Ondergoed
Ondermode