• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • JANSEN Amsterdam: vakmanschap en subtiele luxe voor Winter 2024

JANSEN Amsterdam: vakmanschap en subtiele luxe voor Winter 2024

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

W24 Credits: JANSEN Amsterdam

In een tijdperk waar augmented reality en sociale media het dagelijks leven kleuren, kiest JANSEN Amsterdam voor een pad van authenticiteit en toewijding. Het merk onderscheidt zich door een toewijding aan duurzaamheid, efficiëntie in productie, recycling, en het streven naar minder maar beter - een ethos dat zich vertaalt in elk kledingstuk.

Winter 2024: Een palet van gedempte elegantie

Dit seizoen onthult JANSEN Amsterdam een palet dat rijk is aan diverse kleuren, materialen en texturen. De collectie weerspiegelt een harmonieuze interactie tussen deze elementen, met een focus op neutrale tinten zoals crème, beige en zwart die de toon zetten.

W24 Credits: JANSEN Amsterdam

Subtiele statements

De collectie benadrukt paarse en blauwe tinten, ondersteund door een basis van wit en beige, wat resulteert in een gestroomlijnde, evenwichtige uitstraling. De blauwe denim en de luxueuze paarse blouse tonen een nieuwe interpretatie van casual chic.

Lichtpuntjes in de winter

Deze winter introduceert JANSEN Amsterdam kleuren die een subtiele maar diepe indruk maken.De collectie straalt een ongedwongen elegantie uit, ondersteund door een palet van verfijnde prints. De kleurkeuzes en ontwerpen vormen een ode aan de rustige sfeer van de winter.

Winter 2024: Speelse eenvoud en gedurfde tinten

Voortbouwend op de fundamenten van het seizoen, brengt JANSEN Amsterdam speelse details en kleuren samen die de kernkleuren van eerdere thema's omarmen. Met een focus op minimalistische ontwerpen en onderscheidende prints, zet het merk de standaard voor de winter.

OVER HET MERK
Lees meer over JANSEN Amsterdam op de merkpagina
FW24
JANSEN Amsterdam