• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Impetus introduceert Coolmax® Women's Fashion Underwear

Impetus introduceert Coolmax® Women's Fashion Underwear

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Impetus heeft zich tot voor kort voornamelijk gericht op de ontwikkeling en productie van heren onderkleding. Dit jaar introduceren zij voor het eerst een dameslijn. Een hypermoderne look gecombineerd met hoge kwaliteitsmaterialen als Coolmax®, een zeer hoogwaardige vezel. Het warmteregulerende effect verhoogt het draagcomfort en welzijn van het lichaam in ieder klimaat. Alle artikelen zijn naadloos voor een perfecte pasvorm.

Impetus Portugal, in 1973 begonnen met 6 medewerkers en inmiddels uitgegroeid tot een groep van acht bedrijven met in totaal 800 werknemers. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het ontwerp, productie, verkoop en distributie van jaarlijks 9.500.000 artikelen, voornamelijk herenondergoed. Onlangs is voor het eerst ook een lijn trendy damesondergoed geïntroduceerd. Dit gehele proces gebeurt met behulp van ultra moderne apparatuur voor bijvoorbeeld het breien en snijden van de stoffen; maar ook de intelligence wearhouses voldoen aan de meest moderne eisen. Dit alles ten behoeve van producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en vooral onder de naam Impetus door klanten in Europa, Canada, Amerika en China worden afgenomen.

Bij Impetus is kwaliteit voor zowel de bedrijfsvoering als de productie belangrijk.

Om alle bedrijfsprocessen te ondersteunen werd gezocht naar kwalitatief hoogwaardige en moderne software; de beslissing viel binnen zeer korte tijd voor Navision-Pebblestone Fashion. Het proces is zeer snel gegaan, want na een korte, maar zeer gedegen voorbereiding gebruikt Impetus vanaf januari 2005 de modules groothandel/distributie, intercompany, advanced forecasting en Sales Target and Analysis.

impetus
Ondergoed
Ondermode
Pebblestone