Op 1 juni 2006 is IC Companys België verhuist naar Antwerpen. De Belgische hoofdzetel van de Scandinavische modegroep verlaat de Brusselse Trade Mart en vestigde zich in een historisch gebouw aan de Antwerpse Sint-Paulusplaats. Het pand biedt ruimte voor de kantoren en showrooms van de verscheidene merken van de groep.

IC Companys koos voor een unieke locatie in het hartje van Antwerpen: een gerenoveerd klooster dat dateert uit 1102 en dat paalt aan de Sint-Pauluskerk. De combinatie van het historische karakter van het pand, de unieke ligging in het stadscentrum en de sterke aantrekkingskracht van Antwerpen als modestad deed de directie van IC Companys beslissen om Brussel te verlaten.
Belangrijk voordeel is ook de ruime parkeergelegenheid in de ondergrondse parking. Het 1.600 m2 grote gebouw werd volledig gerenoveerd volgens een hedendaags concept en met veel respect voor het authentieke karakter ervan.

Elk van de merken van IC Companys België krijgt een eigen showroom, ingericht volgens het imago en het merkconcept zodat klanten de merken als het ware beleven. Het gaat om Peak Performance, InWear, Matinique, Cottonfield, Jackpot en Part Two.

De nieuwe hoofdzetel is de thuisbasis van de 140 personen die in België voor IC Companys werken. 60% daarvan werkt in eigen stores. In België heeft het bedrijf vijf eigen retail stores (Antwerpen, Brussel, Gent, Luxemburg en Leuven) en zeventig shop-in-shops binnen Galeria Inno en een uitgebreid netwerk van multi-merkenboetieks en franchisewinkels.

IC Companys is een Deens, beursgenoteerd modebedrijf. Troeven van het bedrijf zijn een sterke internationale organisatie en de permanente vorming van de medewerkers. Vandaag bestaat de portfolio van IC Companys uit elf sterke en onafhankelijke merken die zich elk richten op hun specifieke doelgroep.

De "home brands" Inwear, Matinique, Cottonfield, Jackpot en Part II zijn hoogwaardige fashion labels die zich positioneren in het midden tot hogere segment. Peak Performance is een vooraanstaand speler in het betere ski, golf en outdoorsegment. Verder heeft IC Companys enkel jonge trendlabels in de portefeuille zoals Saint Tropez, Designers Remix Collection, Tiger of Sweden, Soaked in Luxury en By Malène Birger. Deze laatste merken worden in België niet rechtstreeks verdeeld door IC Companys België maar door verschillende mode-agenten.

In de nabije toekomst kijkt IC Companys uit naar een gloednieuw modelabel: Cottonfield woman. Dat is een pretentieloze collectie met sportieve roots die mikt op de hedendaagse vrouw die houdt van comfortabele casual kleding met gedurfde en vrouwelijke accenten. De collectie is voor de consument te koop vanaf zomer 2007.

Nieuw adres: IC Companys België Sint-Paulusplaats 19 2000 Antwerpen tel: 03/303 38 00 Fax:03.303 38 09 Parkeergelegenheid in ruime ondergrondse parking.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN