• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • I love Mr Mittens lanceert kindercollectie

I love Mr Mittens lanceert kindercollectie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Belgische-Australisch modemerk in breisels, I love MR Mittens, breidt uit met kinderkleding. De kindercollectie, genaamd Little Mr Mittens, doet in herfst/winter 2018 zijn intrede, zo meldt het merk in een persbericht.

De oprichter van het merk, Stéphanie Caulier, kwam op het idee voor een knitwearcollectie voor kinderen toen ze zelf moeder werd, aldus het bericht. De collectie draait om geliefde items uit de I love Mr Mittens-collectie, uitgevoerd in kinderformaat. “Het zijn net zo’n tijdloze en duurzame stukken als hun volwassen voorgangers uit eerdere collecties,” aldus het bericht. In de eerste collectie voeren kleuren zoals felgeel, zachtroze en lavendel de boventoon naast wit, marineblauw en grijs.

I love Mr Mittens is in 2007 opgericht. Elke trui is handgemaakt door een ervaren breier uit lokale kleine teams. De stuks worden gemaakt van 100 procent primakatoen of 100 procent wol. De truien worden getypeerd door rechtse en averechtse breisteken, aldus het persbericht. Het modemerk wordt verkocht bij onder andere Centre Commercial in Parijs, Icon in Londen, Step by Step in Antwerpen en James in Nieuwpoort. Online is het merk ook te vinden bij ModaOperandi en MatchesFashion. Little Mr Mittens komt ook wereldwijd bij verschillende multibrandboetieks te liggen waaronder Centre Commercial.

Beeld: Little MR Mittens

I love Mr Mittens
little mr mittens