• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Hunkemöller kiest voor Point-of-Sale oplossing Unisoft

Hunkemöller kiest voor Point-of-Sale oplossing Unisoft

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kassasysteem Unisoft noodzakelijk om gewenste expansie te realiseren De lingeriespecialist Hunkemöller is onderdeel van Maxeda (voorheen Vendex KBB B.V. geheten).

Hunkemöller is al 120 jaar de lingeriespecialist voor vrouwen en heeft momenteel 340 winkels in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Curaçao. In 2007 streeft Hunkemöller naar expansie in de bestaande landen. Daarnaast worden er filialen in nieuwe landen zoals Spanje en het Midden-Oosten geopend. Hunkemöller heeft onlangs gekozen voor de Point-of-Sale software van Unisoft. Ease-of-use en ervaring met internationale retailers belangrijkste criteria Roland van Kortenhof, IT Manager: "We waren op zoek naar een gebruiksvriendelijke Point-of-Sale oplossing die zou kunnen worden ingezet in alle landen waar Hunkemöller actief is. De ease-of-use van het kassasysteem van Unisoft stond al snel tijdens het selectieproces als een paal boven water. Ook het feit dat Unisoft veel internationale referenties in Fashion heeft, was van doorslaggevende betekenis. Daarnaast was er een fit tussen de bedrijfsculturen en konden wij samen goed uit het kostenplaatje komen." Van Kortenhof vervolgt: "Het afrekenproces bleek door de - mooi vormgegeven touchscreen kassa - zeer eenvoudig. Daarnaast voorziet de kassa in alle denkbare functionaliteiten zoals het opvragen van de voorraad, het direct vanaf de kassa raadplegen van zowel intranet als het mailen en het voeren van de urenregistratie. Verder is het mogelijk om vanuit de kassa online gebruik te maken van de centrale functionaliteiten zoals het opvragen van voorraadinformatie.

Wijzigingen in voorraadgegevens worden direct verwerkt, waardoor wij altijd over actuele informatie beschikken. Met de nieuwe POS oplossing zijn wij flexibeler en kunnen wij sneller een nieuw filiaal opvoeren. Dit is noodzakelijk aangezien wij gepland hebben volgend jaar 84 filialen te openen. De Point-of-Sale software van Unisoft sluit dan ook prima aan bij onze behoeften en is zelfs noodzakelijk om de gewenst groei te kunnen realiseren. Daarnaast zijn wij zeer te spreken over het contact. Unisoft is een pragmatisch bedrijf met korte lijnen, waar snel wordt geschakeld." Unisoft Unisoft is ervaren in geslaagde winkeloplossingen voor de retail non-food. Het in Waalwijk gevestigde bedrijf biedt retailers een totaaloplossing van afrekenen, planning, inkoop, logistiek, verkoop, EDI tot aan uitgebreide managementinformatie.

Unisoft is onderdeel van de RetailVision Group; één van de leidende internationale aanbieders van oplossingen voor retailorganisaties in de non-food sector.

 

Hunkemoller
unisoft retail solutions