• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Horloges van Marc Jacobs

Horloges van Marc Jacobs

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Texaanse Fossil Inc. heeft de licentie verkregen voor de verzorging van een nieuwe horlogelijn van Marc Jacobs. Jacobs is ook ontwerper voor Louis Vuitton. Maar daarnaast heeft hij de vrijheid om voor zijn eigen label bezig te zijn. De uurwerken worden in Zwitserland gemaakt.

De horloges worden eind volgend jaar in de winkels verwacht. Gedacht wordt aan vooral de Marc Jacobs winkels, maar ook internationale warenhuizen en regionale boetieks komen in aanmerking. De oplage van de eerste editie wordt beperkt gehouden. In 2006 komt een 'Marc by Marc Jacobs' collectie. Met dezelfde naam dus als de kleding.

Het bedrijf Marc Jacobs bestaat al twintig jaar en het internationale label brengt RTW dames- en herenkleding, accessoires, schoenen, shawls en parfums. Fossil heeft in Nederland verschillende eigen winkels met vooral horloges en daarnaast ook tassen en zonnebrillen. Fossil Inc. ontwerpt, distribueert en ontwikkelt modehorloges, zoals de eigen merken Fossil, Relic, MW Michele en Zodiac. Maar daarnaast ook onder licentie horloges van labels als Emporio Armani, DKNY, Diesel, en Burberry.

FOSSIL