• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Hoe kies je deze zomer een trendy pet?

Hoe kies je deze zomer een trendy pet?

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Kent u qua accessoires de trend van dit moment? Dit is duidelijk de dop! Het is waar, we vinden het overal, zowel op straat als op sociale netwerken. We zijn er ook van overtuigd dat ook u voor dit essentiële accessoire wilt vallen. Zoals bij elk kledingstuk, moet u echter de tijd nemen om uw pet te kiezen. Hiervoor moet u rekening houden met de morfologie van uw gezicht. Het is ook noodzakelijk om de trends van het moment te kennen, qua kleuren en prints. Lees dus verder om uw volgende hoofddeksel correct te kiezen. We hebben veel advies voor je.

Enkele tips om u te helpen bij het kiezen van de ideale pet

Net als een broek, een T-shirt of een paar sneakers, raden we je ten zeerste aan je pet te passen voordat je uitcheckt. Inderdaad, zonder het op uw hoofd te hebben geplaatst, kunt u niet weten of het te groot of, omgekeerd, te klein is. Kun je een vinger tussen de dop en je hoofd halen? Bedekt het accessoire je oren helemaal? In dit geval is de dop te groot, het is beter om naar een smaller model te gaan. Als de klep van de pet breder is dan uw voorhoofd, is het ook beter om naar een ander accessoire te gaan. Het vizier moet inderdaad uw gezicht harmoniseren.

Welke pet moet je kiezen voor een ovaal gezicht?

Is uw gezicht ovaal van vorm? Dus je hebt veel geluk. Deze morfologie wordt inderdaad als de perfecte vorm beschouwd. Wat betekent dat ? Nou, je kunt het allemaal dragen. Baseballcaps, truckercaps, 5 panelen en zelfs bobhoeden, verwen uzelf met het model van uw keuze. Zoals we al eerder zeiden, moet je er echter voor zorgen dat het vizier en de breedte van de pet aangepast zijn aan de afmetingen van je hoofd.

Welke pet moet je kiezen voor een rond gezicht?

Het kiezen van een pet die geschikt is voor uw lichaamstype gaat eigenlijk over het breken van vormen. We gaan ook op zoek naar een kapmodel dat de illusie kan wekken van een langgerekt gezicht. Ons advies is als volgt: kies een pet met een rechte klep. Ook is de baseballcap niet per se aan te raden.

Welke dop moet je kiezen voor een vierkant gezicht?

Hoewel de pet met rechte klep geschikt is voor ronde gezichten, wordt hij sterk afgeraden voor mensen met vierkante gezichten. Voor dit type lichaamsvorm raden we een accessoire met een gebogen klep aan: bijvoorbeeld de baseballcap. Dankzij dit model wordt het mogelijk om de hoeklijnen van het gezicht te doorbreken, om het meer rondheid te geven.

Welke dop moet je kiezen voor een heel dun gezicht?

Moeilijk om de pet te dragen, als je zo'n morfologie van het gezicht hebt. De keuze is inderdaad beperkt. We raden ook een model van het type "laag profiel" aan, met een gebogen vizier. Aan de andere kant raden we je ook aan om naar kinderpetten te kijken!

Cap: wat zijn de huidige trends?

De baseballcap, de musthave voor de zomer van 2020

Als er één model is dat deze zomer fenomenaal succes boekt, dan is het wel de baseballcap. Inderdaad, het is overal: op sociale netwerken, natuurlijk op de hoofden van atleten, maar ook in haute couture-modeshows. Het is waar, de makers associëren het met de meest chique en moderne looks.

Pastelkleurige of flitsende kleuren, de huidige mode

In de confectiewinkels komen zachte tinten, pasteltinten en zeer flitsende kleuren samen. We zullen deze zomer dus een keuze moeten maken!

Dierenprints zijn ook erg trendy

Laat je wilde kant zien door te kiezen voor de pet met zebra-, luipaard- of slangenprint! Op internet vind je een keuze aan trendy caps.

Partner Content