• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Hilde De Baerdemaeker en Katrien Smets lanceren yogamerk Play Pauze, a natural connection

Hilde De Baerdemaeker en Katrien Smets lanceren yogamerk Play Pauze, a natural connection

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Actrice Hilde De Baerdemaeker en ontwerpster Katrien Smets lanceren Play Pauze, a natural connection; een yogacollectie gemaakt van honderd procent biologische materialen. Dit maakt het duo bekend middels een persbericht. Vanaf begin oktober 2018 is het yogamerk in België te te koop in 21 A.S.Adventure-winkels en 5 Juttu-winkels.

Katrien Smets, ontwerpster van het gelijknamige label (voorheen 'copain copine') en actrice Hilde De Baerdemaeker ontmoetten elkaar twee jaar geleden tijdens een yogaretreat in Marrakesh, Marokko. Hilde volgde er een opleiding tot yogaleraar en Katrien zocht er naar rust in yoga en meditatie. Een jaar na die ontmoeting bleek het tweetal op met hetzelfde idee rond te lopen: een comfortabel, ecologisch en stijlvol yogamodemerk oprichten.

Deze droom is inmiddels werkelijkheid. Na de eerste brainstorm werkten Smets en De Baerdemaeker aan een 16-delige collectie, waaronder jumpsuits, bodies, tank tops en T-shirts. Voor de productie schakelden ze een Portugese fabrikant in. De collectie is gemaakt van honderd procent biologisch stoffen en wordt volgens het persbericht op een eerlijke manier vervaardigd in Europa.

Volgens het persbericht verwijzen de oprichters met de naam Play Pauze, a natural connection ‘naar hun connectie, hun gemeenschappelijke liefde voor de natuur en een duurzame levensstijl. Play staat voor female enterpreneurship en womenempowerment. Pauze is symbool voor mindfullness, yoga, meditatie.’

Play Pauze, a natural connection wordt in oktober gelanceerd in de Belgische modewinkels A.S.Adventure en JUTTU. Volgens het persbericht sluit de filosofie van het merk ‘perfect’ aan bij de waarden en normen van beide winkelconcepten.

Beeld: Play Pauze, a natural connection

a natural connection
A.S.Adventure
hilde de baerdemaeker
JUTTU
katrien smets
Play Pauze