• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Heidi Klum ontwerpt voor Lidl

Heidi Klum ontwerpt voor Lidl

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Model Heidi Klum werkt samen met supermarktketen Lidl voor een kledingcollectie. De lijn wordt aan het einde van dit jaar gelanceerd.

“Ik hoop dat mijn collectie die ik voor Lidl heb ontwikkeld, in de smaak valt,” aldus Klum in het persbericht. “ Net als ikzelf, hecht Lidl zeer veel waarde aan topproducten van goede kwaliteit tegen een superprijs. Want mode moet zorgen voor plezier en plezier moet iedereen zich kunnen veroorloven.”

Hoeveel items de collectie omvat en welke prijs de artikelen zullen hebben is nog niet bekend. Wel meldt Lidl dat de lijn ‘het handschrift van Klum zal dragen’. De collectie van Heidi Klum is tevens het startschot voor het nieuwe ‘modeoffensief’ van de supermarkt keten, Lidl Fashion Week. Tijdens deze week, die meerdere keren per jaar zal zijn, toont het bedrijf de nieuwe wereldwijde kledingcollectie, zowel offline als online.

Vanaf 2014 verkoopt Lidl ook kleding in ons land. Lidl verkoopt onder andere eigen sport- en denimlijnen. De keten heeft inmiddels 400 filialen in ons land.

Beeld: Lidl

Heidi Klum
Lidl