Heidi Klum-collectie Lidl breidt uit met kleding voor meisjes

De derde collectie van Heidi Klum voor keten Lidl, Esmara by Heidi Klum, zal voor het eerst ook kleding voor meisjes bevatten. De collectie focust zich dit keer rond het thema denim, aldus een persbericht.

Meiden in de maten 122/128 en 158/164 kunnen nu ook gekleed in ‘Esmara by Heidi Klum’. De collectie bestaat onder andere uit skinny jeans, jeansblouses spijkerjassen, truien, gestreepte shirt en regenjassen. De kindercollectie is aangevuld door tuinbroeken en hoodies. “Ik was altijd al een groot denim fan,” aldus Heidi Klum in een persbericht. “Je kunt het op zoveel momenten prachtig combineren; een keertje nonchalant, dan weer chic. De #letsdenim collectie weerspiegelt deze veelzijdigheid en laat zich passend bij elke stijl variëren.”

De collectie is vanaf 5 maart te koop in 27 landen te koop, in meer dan 10.000 Lidl-filialen en is tevens ook online te vinden. De eerste collectie van Klum met de keten, waar panterprint de hoofdrol speelde, was binnen een dag uitverkocht. Volgens een woordvoerder zijn de verwachtingen voor de denimcollectie eveneens hoog. “Denim doet het namelijk altijd erg goed bij Lidl.”

Beeld: Esmara by Heidi Klum, Lidl

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN