• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Hans van Breukelen kiest voor Protest Boardwear
Hans van Breukelen kiest voor Protest Boardwear

Fashion

Hans van Breukelen kiest voor Protest Boardwear

Door FashionUnited

28 feb. 2008

Protest maakt zich op voor nieuwe groeifase

Hans van Breukelen, voorheen werkzaam bij O'Neill, gaat een nieuwe uitdaging aan bij Protest Boardwear als Director Sales, Finance & Logistics. Protest is enorm verheugd met zijn komst. Caroline Dekker, Managing Director van Protest: "Hans brengt een enorme expertise mee. Met zowel zijn rijke retail verleden als General Manager bij Olympus en Prosport en zijn achtergrond in de wholesale als Directeur Sport Service Benelux (O'Neill Nederland) en als Vice President Commerce Northern Europe J.S.I. (O'Neill Internationaal), heeft Hans ervaring op alle fronten." Van Breukelen start in maart 2008 met zijn nieuwe baan bij Protest. Zijn reactie: "Ik hoop, samen met het team, Protest naar een volgend niveau te kunnen tillen. Dit bedrijf heeft de potentie uit te groeien tot een topbrand in de Europese Boardwear markt. Daar teken ik graag voor."

Over Protest Boardwear Protest (opgericht in 1993) heeft de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt. Ooit begonnen als 'underground brand' wordt het merk inmiddels verkocht in meer dan 40 landen en ruim 3.500 winkels. Er is door de jaren heen door het management veel aandacht besteed aan het professionaliseren van de organisatie. Caroline Dekker: "Ik was al een tijdje op zoek naar een Director Finance & Logistics. Het feit dat Carlo Verbraak, onze Commercieel Directeur, eind januari zijn baan heeft opgezegd om Inkoop- en Verkoop Directeur te worden bij Shoeby Fashion, heeft alles in een stroomversnelling gebracht.

Hans heeft expertise op de drie disciplines: Sales, Finance & Logistics en vormt zo de perfecte aanvulling op ons team. Protest werkt er hard aan om haar sales-, export- en binnendienst afdelingen te versterken, zodat er genoeg mankracht is om de geplande groei te realiseren die Protest voor ogen heeft. Bovendien is ons hoofdkantoor in Warmond verbouwd, waardoor de capaciteit is ontstaan om al het personeel te kunnen huisvesten.".

Kortom, Protest is in alle opzichten klaar voor de toekomst.

Meer informatie Protest Boardwear/Dekker Olifanta BV Tel: 071 3050210 www.protest.eu