• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • H&M Home gaat eerste designer samenwerking aan

H&M Home gaat eerste designer samenwerking aan

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Na de vele designer samenwerkingen van H&M gaat nu ook zusterbedrijf H&M Home de co-lab kant op. H&M Home werkt namelijk samen met Jonathan Adler, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

Jonathan Adler staat bekend om zijn moderne en glamoureuze ontwerpen met ‘een ondeugende knipoog’ aldus H&M in het persbericht. Adler is kunstenaar, ontwerper en auteur en hij is van mening dat een huis een plek is om je blij te voelen. De samenwerking focust zich dan ook op de woonkamer, volgens de ontwerper de meest sociale plek in huis. “Werken met H&M home is voor mij een droom die is uitgekomen. Bij ons merk geloven we dat kleuren nooit bij elkaar kunnen vloeken, minimalisme een gemiste kans is en boven alles houden wij bij elk ontwerp in gedachte: ‘als erfgenamen niet om dit item zouden vechten, maken we het niet’. Ik hoop dat interieur-fans net zo veel plezier aan de collectie beleven als ik heb gehad met het ontwerpen ervan,” aldus Adler.

“Onze eerste designer samenwerking voor H&M Home is een geweldige manier om interieurliefhebbers te inspireren een eigen stijl te creeeren. WE hadden ons hiervoor geen betere partner dan Jonathan Adler voor kunnen stellen. Zijn onuitputtelijke energie en passie voor gedurfde ontwerpen is terug te zien in elk item van deze collectie en we zijn enorm verheugd om onze klanten mee te kunnen nemen in de wereld van Jonathan Adler,”aldus Evelina Kravaev Söderberg, hoofd van ontwerp bij H&M Home, in het persbericht.

De collectie is niet in Nederland te koop maar wel bij de H&M winkel op de Meir in België en in Duitsland. De collectie zal ook online beschikbaar zijn. Vanaf 14 november is de collectie te koop.

Beeld: H&M Home

H&M Home
Jonathan Adler