• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Gwen Stefani best gekleed

Gwen Stefani best gekleed

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Zangeres Gwen Stefani is volgens stijlbijbel Harpers&Queen het nummer 1 stijlicoon van Groot-Brittannië. Hiermee verstoot Gwen de eeuwige nummer 1 Kate Moss van haar plaats. Enige troost voor Kate is dat ze nog wel één plaats boven Sienna Miller, haar aartsrivale, is geplaatst.

Gwen Stefani staat bekend om haar opvallende stijl, haar platina-blonde haar en felrode lippen. Ze heeft een totaal eigen stijl van kleden en laat zich door niemand vertellen hoe zij dat moet doen. Helaas heeft dit ook geleid tot een aantal flinke modemissers, maar nu heeft ze dan toch ons modehart veroverd. Gwen is groot fan van ontwerpers als Vivienne Westwood en John Galliano en was verantwoordelijk voor de meest hippe muziekclip van de afgelopen jaren, nl: What you're waiting for?

De top 5:

1. Gwen Stefani 2. Dita Von Teese (stripper en vriendin van Marilyn Manson) 3. Kate Moss 4. Sienna Miller 5. Natalia Vodianova

Ben je benieuwd hoe de rest van de lijst eruit ziet? De totale top 100 wordt gepubliceerd in het mei-nummer van Harpers&Queen dat op 11 april uitkomt.

Gwen Stefani
harpers&queen
Kate Moss