• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Giorgio Armani presenteert cruise-collectie in Tokyo

Giorgio Armani presenteert cruise-collectie in Tokyo

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Giorgio Armani zal op 24 mei zijn cruise-collectie 2020 in Tokyo presenteren. Dit meldt het Italiaanse modehuis in een persbericht. De presentatie van de collectie valt samen met de heropening van de Japanse flagshipstore in de Armani /Ginza Tower.

”Ik ben blij om naar Tokyo terug te keren voor de heropening van de Ginza Tower na de renovatie: een groot project dat mijn binding met Japan onderstreept, een land wiens esthetiek en cultuur ik altijd heb bewonderd," aldus Giorgio Armani in het persbericht.

Armani bezocht in 2007 Tokyo voor het laatst. Vorig jaar stond de presentatie van de cruise-collectie in Shanghai op de agenda. Deze werd volgens WWD uitgesteld om technische en logistieke redenenen. Door de jaren heen presenteerde Armani zijn cruise-collectie in Londen, Peking, Rome, New York en Parijs.

De aankondiging van Armani om zijn cruise-collectie in Tokyo te presenteren volgt na die van Gucci, die op 28 mei zijn resort-collectie zal presenteren in Rome en na die van Dior, die dit jaar zijn resort-modeshow in Marrakech al op 29 april organiseert. Chanel schijnt zijn cruise-collectie op 3 mei in Parijs te tonen. Prada presenteert zijn cruise-collectie op 2 mei in New York, gevolgd door Louis Vuitton die op 8 mei eveneens in de stad neerstrijkt. Alberta Ferretti showt op 18 mei in Monaco en Max Mara kiest voor de stad Berlijn om zijn resortcollecie op 3 juni te presenteren.

Alberta Ferretti
Armani
Chanel
cruise-collectie- resort collectie
Dior
Giorgio Armani
Gucci
Max Mara
Prada