• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Gers Pardoel creëert speelse en stoere capsulecollectie met JBC

Gers Pardoel creëert speelse en stoere capsulecollectie met JBC

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

#EchtZijn was nooit zo leuk!

De sympathieke Nederlandse rapper, Gers Pardoel slaat de handen in elkaar met JBC. Hij ontwierp een capsulecollectie om kinderen te stimuleren volledig zichzelf te zijn. Het resultaat? Een stoere collectie voor jongens en meisjes geïnspireerd op de eigenzinnige stijl en passies van Gers.  

In een wereld waarin pesten helaas nog steeds leeft en de norm heerst om op sociale media steeds 'het perfecte' leven te tonen, staan kids sterk onder druk om perfect te zijn. Daarom is er meer dan ooit nood aan echtheid. De collectie omvat dan ook heel wat stoere items zoals tops en t-shirts met sterke prints en slogans. Bijpassende sokken en petten vervolledigen een look die voor de nodige boost aan zelfvertrouwen zorgt.

“Echt zijn houdt voor mij in dat ik mijn ding doe en mijn eigen mening uit. Ik wil dan ook dat kinderen sterk genoeg zijn om zichzelf te zijn en écht te zijn.”  

‘No games’, just be yourself  

Voor het ontwerpen van de collectie keert Gers terug naar zijn eigen kindertijd en toenmalige passie: gamen. Zo kan je in de collectie een t-shirt terugvinden met de Japanse versie van de allereerste Nintendo spelcomputer waar Gers als kind mee speelde.

Je vindt eveneens prints terug die gepixeld zijn. Slogans zoals ‘no games’ hebben een dubbele insteek: zijn liefde voor gamen én een oproep om ‘geen spelletje te spelen’. Kortom: durf jezelf te zijn!

Outside the box

Gers Pardoel is ondertussen geen onbekend gezicht bij jongeren. Hij is namelijk voor de tweede maal jury bij The Voice Kids.  Hij staat er bekend om af en toe de boel op stelten te zetten met zijn uitgelaten en enthousiast karakter. Tegelijkertijd herken je Gers aan zijn eigenzinnige kledingstijl met verschillende invloeden die je net zoals hijzelf niet in een hokje kan plaatsen.

“Ik ben trots op de collectie. We hebben met het team iets unieks neergezet.”

Die invloeden vinden ook hun weg in de collectie. Een hemd voor zowel jongens als meisjes in het zwart met rode rozenprint gecombineerd met denim short vormen een stoere look. Daarnaast vind je in de collectie heel wat leuke hoodies en t-shirts terug in Gers zijn favoriete kleuren: groen en zwart. 

Uiteraard mag de zanger zelf niet ontbreken in zijn collectie. Zo bevat de collectie twee uniseks t-shirts met een foto van Gers. Ook zijn Rotterdamse roots worden vertegenwoordigd. Sweaters en t-shirts met opschrift ‘Boeng!!’, wat in straattaal ( van Surinaamse afkomst) ‘goed‘ betekent en terugkomt in één van zijn hits.

De capsulecollectie is beschikbaar in alle JBC-winkels en op JBC.be. De collectie is zowel voor meisjes als jongens vanaf maat 128 tot 170 en prijzen starten vanaf 14,95 euro.

capsulecollectie
JBC
Partner Content