• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Fracomina: Subtiele luxe en markante ontwerpen voor SS24 in Milaan

Fracomina: Subtiele luxe en markante ontwerpen voor SS24 in Milaan

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

SS24 Credits: Fracomina

Fracomina, het bekende Italiaanse merk dat bekend staat om zijn veelzijdige dameskleding en accessoires, opende de Milan Fashion Week op 18 september in het indrukwekkende Palazzo Isimbardi. Het merk presenteerde zijn SS24-collectie met een levendige, doch traditionele modeshow, waarin het zijn visie op hedendaagse vrouwelijkheid uitbeeldde.

Fracomina boeide het publiek door verschillende contrasten, prints en kleurenschema's te verkennen. De show begon met een frisse kijk op een essentieel onderdeel van de collectie: de gecoördineerde blazer en broek. Het toonde een evenwichtige mix van zachte stoffen en glanzende afwerkingen, die een bedachtzame dans tussen 'meer' en 'minder' vertegenwoordigen.

De collectie suggereert dat het komende seizoen subtiele elegantie zal samenvoegen met opvallende trendstukken. Zachte maatwerk blijft essentieel, maar wanneer gecombineerd met franjes, pailletten, levendige kleuren, juweelaccenten en dierenprints, wordt de look naar een nieuw niveau getild. Duidelijke invloeden van de Franse mode waren ook zichtbaar, met precieze details, vichy-prints en scherpe silhouetten die een onverwachte twist kregen door hun combinatie, wat rijkdom aan de collectie toevoegde.

Promotion
Lees meer over Fracomina op de merkpagina
Fashion Club 70
Fracomina
Milan Fashion Week
SS24