• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Field Fashion Recruitment introductie

Field Fashion Recruitment introductie

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Field Fashion Recruitment and Executive Search is opgericht door John Huisman als een logisch vervolg op de strategische heroriëntatie binnen FashionUnited Recruitment. Field Fashion is nieuw en opereert volledig onafhankelijk in de markt van Fashion en Lifestyle.

Field Fashion behartigt de belangen van opdrachtgevers in recruitment en executive search. Tegelijkertijd adviseert Field Fashion kandidaten bij de volgende stap in hun carrière. Het werkterrein reikt verder dan Fashion. Field Fashion bedient werkgevers en kandidaten in branches die Lifestyle gerelateerd zijn. Zowel in Nederland als internationaal.

Hoewel Field Fashion nieuw is, werken we met een vertrouwd team. Dat garandeert onze professionaliteit, kwaliteit van dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid. Net als onze kandidaten willen wij onze horizon verbreden en willen we ons steeds weer verbeteren en verder ontplooien. Vandaag hebben wij die stap gezet.

Field Fashion is volledig operationeel. Zowel met ons kantoor in Nederland als in Duitsland. Ook hebben wij een meertalige website gelanceerd. Hierop kunnen wij bijvoorbeeld uw vacatures plaatsen. Maar we geven u graag eerst een uitgebreid advies over de beste mogelijkheden voor uw traject in werving en selectie of executive search.

field fashion
recruitement