Heeft u ook zo'n moeite met het vinden van de juiste ondernemers voor uw franchiseketen of overweegt u om een franchiseketen te gaan starten? Wij kunnen u volledige ondersteuning bieden. FashionUnited Franchise is gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaat ondernemers die een Franchise winkel willen beginnen binnen de textiel-, mode-, schoenen- en confectiebranche.

Daarnaast begeleiden wij bedrijven die een franchise formule willen gaan opzetten of die al een franchiseformule hebben. Op de site kunnen de diensten bekeken worden welke wij u kunnen aanbieden. FashionUnited Franchise kenmerkt zich door een persoonlijke benadering ten opzichte van zowel kandidaat als opdrachtgever, de kennis van de retail branche en de lokale markt, discretie, zorgvuldigheid en kwaliteit in combinatie met snelheid.

FashionUnited Franchise is onderscheidend ten aanzien van:

* Onze actieve markt benadering, hierdoor zijn we in staat om kandidaten snel bij u onder de aandacht te brengen. * Het enorme bereik van FashionUnited * De door ons ontwikkelde (strategische) analyse instrumenten waarmee we snel en deskundig een strategisch plan of een plan van aanpak voor u kunnen opstellen. * Het verzorgen van de totale invulling van de witte vlekken binnen een land. (Pand, Personeel, Interieur, Projectbegeleiding) Dit alles door ons uitgebreide netwerk binnen deze disciplines. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld. * Ons internationaal en ons Europees netwerk, wij beperken onze activiteiten niet alleen tot Nederland!

Verandering is hetgeen wij teweeg brengen, met als doelstelling dat iedere verandering een verbetering betekent.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN