FashionUnited billboard op Times Square

FashionUnited, het toonaangevende internationale B2B-platform voor de mode-industrie, viert de re-launch van FashionUnited.com en de uitbreiding van alle Amerikaanse activiteiten met een billboard op Times Square, New York. Van 12 tot en met 15 februari, zal het 9 x 12 meter grote reclamebord meer dan 300.000 Times Square bezoekers per dag aanmoedigen om FashionUnited.com te lezen. Op de vernieuwde website vinden Amerikaanse modeproffesionals onder andere het laatste modenieuws, trends, statistieken en vacatures in de modebranche.

FashionUnited viert redesign van Amerikaans Platform met billboard op Times Square

‘More fun and efficiency in fashion’ is waar FashionUnited al jaren voor staat. Sinds januari 2015 kunnen ook Amerikaanse modeprofessionals het vernieuwde FashionUnited-platform gebruiken voor het lezen van het laatste modenieuws en het bekijken van de laatste modevacatures. Op de vernieuwde website is meer ruimte voor beeld waardoor de nieuwsartikelen meer tot leven komen.

Times Square is de perfecte plek om de re-launch van FashionUnited.com te vieren met een gigantisch billboard. "Wat is leuker en efficiënter dan de wereld over onze facelift te informeren in het hart van New York, terwijl de Couture Fashion Week en de Mercedes-Benz Fashion Week New York plaatsvinden en modeprofessionals de stad zullen overspoelen?" zegt CEO Lennard Minderhoud. FashionUnited is tevens media partner van Couture Fashion Week New York.

Onlangs kondigde het one-stop-shop-platform voor de mode de uitbreiding in Noord-Amerika al aan. Voor een internationaal platform als FashionUnited is een actieve aanwezigheid op het Noord-Amerikaanse continent tegenwoordig cruciaal. Door redacteuren en HR-consultants voor de Amerikaanse markt aan te nemen, is FashionUnited er klaar voor om aan de verwachtingen van haar opdrachtgevers en gebruikers te voldoen.

Niet alleen de Amerikaanse website heeft een facelift ondergaan, alle zestien FashionUnited-websites zijn vanaf heden te bewonderen met een nieuwe design. FashionUnited nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde websites.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN