• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Fashionclub Academy

Fashionclub Academy

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat geeft er meer voldoening dan kennis vergaren, opbouwen en blijven leren? Deze kennis delen met anderen. 5 jaar na het eerste ruwe idee van onze fashionclub academy staan we nu op het punt om deze volledig uit te rollen.

Deze push kregen we vanuit de resultaten van de enquête, die jullie hebben ingevuld. De feedback hebben we samen bekeken, gelezen en geanalyseerd. Hieruit is duidelijk een verwachting om een sterkere band tussen leverancier en klant te creeëren naar voorgekomen. Naast de interne herstructurering van het sales team, die nog meer op klantenniveau gaan werken, introduceren we de academy in November 2019.

De academy is niet enkel een portaal, maar een complete extensie van onze visie: de juiste merken bij de juiste winkel om samen te blijven groeien in deze uitdagende markt.

De fashionclub 70 website zal uitgebreid worden met een portaal, waar alle klanten toegang tot krijgen. Verschillende domeinen zullen hier aan bod komen: financieel, legaal, online marketing, human resources, visual merchandising & sales. Je zal je kunnen aanmelden op de topics die je specifiek intereseren, op eigen tempo video’s raadplegen of enkel naar onze offline events komen.

Deze laatste zullen twee keer per jaar plaats vinden, waar we experten uit de markt uitnodigen om in dialoog te gaan met jullie. Het launch event van de academy zal plaatsvinden in November. Jullie zullen tijdig een uitnodiging ontvangen.

Een sterk verkoopseizoen gewenst, nogmaals bedankt voor jullie openheid en op naar de toekomst.
Luc, Miguel & Gregory

Fashionclub 70
Fashionclub Academy
Partner Content