• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Fashion Week in Antwerpen

Fashion Week in Antwerpen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Antwerpen krijgt zijn eigen Fashion Week. Dat heeft de organisatie van de modevakbeurs A Fair daags voor aanvang van de beurs bekendgemaakt. De eerste Fashion Week in Antwerpen, die A Fashion Week wordt genoemd, zal volgend jaar januari plaatsvinden. Tevens wordt dan een tweede modevakbeurs gelanceerd: Station.

Modevakbeurs A Fair wordt deze week voor de tweede keer georganiseerd en profileert zich als beurs voor 'New Luxury Brands'. De eerste editie, die vorig jaar ook samenviel met de Amsterdam International Fashion Week en vakbeurs Modefabriek, trok ongeveer 3.000 bezoekers. Station is een nieuw concept dat "verder gaat dan een modebeurs" met modemerken en lifestyleproducten. De beurs zal op een andere locatie zijn dan A Fair.

A Fashion Week biedt een podium voor modeontwerpers en merken uit de Benelux. De eerste editie zal plaatsvinden van 22 t/m 28 januari 2007 met shows op verschillende locaties in Antwerpen. Die week zullen ook voor het eerst de A Fashion Awards worden uitgereikt met prijzen in verschillende categoriën zoals aan de "beste modeontwerper uit de Benelux", de "beste internationale modeontwerper" en het "meest vernieuwende merk".

Afair
fashion week antwerpen